Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън ще приеме тази

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън ще приеме тази
Коментари Харесай

САЩ въвеждат преди изборите нови правила за бърз отказ на убежище на нелегални мигранти

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще одобри тази седмица нормативен акт, който ще разреши по-бързо да отхвърля леговище на мигранти, които минават границата незаконно, оповестява Axios.

В момента процесът на даване на леговище може да отнеме години. Съгласно новото предписание миграционните чиновници ще могат да отхвърлят хора, които са влезнали нелегално в страната в границите на дни или даже часове след прекосяване на границата. Източници на Axios оповестяват, че мярката е ориентирана към хора, които управляващите считат за евентуална опасност за националната сигурност на Съединени американски щати. В резултат на това може да се стигне до депортиране на огромен брой мигранти. Служители на администрацията нарекоха този ход „ нуклеарен вид “.

Затягането на граничните ограничения беше разисквано на среща сред чиновници на администрацията и законодатели, която включваше водача на болшинството в Сената Чък Шумър и водача на малцинството в Камарата на представителите Хаким Джефрис. Според източници на Axios демократите се пробват да решат казуса с незаконната миграция преди президентските избори в Съединени американски щати, в които ще взе участие и настоящият президент Джо Байдън - казусът с миграцията се счита за едно от най-слабите места за Демократическата партия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР