Адемола Лукман, Даниел Амартей, Келеши Ихеаначо, Яник Вестергор, Айосе Перес,

...
Адемола Лукман, Даниел Амартей, Келеши Ихеаначо, Яник Вестергор, Айосе Перес,
Коментари Харесай

Ужас на Острова: Коронавирусът "влезе" и в съблекалнята на Лестър

Адемола Лукман, Даниел Амартей, Келеши Ихеаначо, Яник Вестергор, Айосе Перес, Филип Бенкович и Вонте Дейли-Кембъл са следващите футболисти на Острова, които са дали позитивни проби за ковид в последните часове - това разгласи старши треньорът на Брендън Роджърс преди решителното посещение на Наполи в шампионата !
" Има някои играчи и чиновници, които не са тук. Имахме някои позитивни случаи и някои хора, които не са добре. Става дума за здравето на нашите футболисти. В Италия ще сме със мощен състав. Просто не е изцяло квалифициран тима ".
* На този стадий не е ясно какво ще се случи с семейството на отбора на Нюкасъл (12.12.) от 16-ия кръг на !
" Това няма да ни дестабилизира. Тествахме се преди да се качим на полета и преди да напуснем хотела. Предприехме всички ограничения, с цел да бъдем допустимо най-безопасни. Взели сме всички ограничения. Дори играчите, които не са толкоз зле, не бихме могли да поемем никакъв риск с тях, както и с момчетата, които имат COVID-19 ", сподели наставникът на " лисиците ".
Лестър се нуждае от победа в Неапол, макар че е преди всичко в Група " С " с 8 точки, защото Спартак Москва и Наполи са компактно зад тях с по седем пункта. Легия Варшава са на последното място, само че те също имат шансове за класиране напред, защото имат шест точки в актива си!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР