Адаптиран от носителя на Оскар Сър Кристофър Хамптън (Atonement, Dangerous

...
Адаптиран от носителя на Оскар Сър Кристофър Хамптън (Atonement, Dangerous
Коментари Харесай

СИНГАПУРСКА ХВАТКА – Ексклузивна нова ТВ поредица с премиера по EPIC DRAMA

Адаптиран от носителя на Оскар Сър Кристофър Хамптън (Atonement, Dangerous Liaisons) по романа на носителя на Booker Джей Джи Фарел, „ Сингапурска хватка “ е с извънредна премиера по Epic Drama в Централна и източна Европа на 7 март, неделя, в 22:00 часа .
Епична история, разрастваща се през Втората международна война, „ Сингапурска хватка “ демонстрира богато британско семейство, живеещо в Сингапур по време на японската инвазия. В основната роля е носителят на премия Olivier Люк Тредуей (Ordeal By Innocence, Traitors), който се трансформира в героя непредпазливо Матю Уеб.

Актьорът Дейвид Мориси (Britannia, The Walking Dead) е в ролята на безскрупулния търговец на гума Уолтър Блекет, който оглавява най-старата и могъща компания в английски Сингапур, дружно с колегата си Уеб, в чиято роля влиза Чарлз Данс (Game of Thrones, Gosford Park).

Дейвид Мориси ( Britannia , The Walking Dead ) като крупния търговец Уолтър Блекет
Когато здравето на Уеб се утежнява, Уолтър би трябвало да подсигури бъдещето на компанията. Той взема решение, че синът на Уеб, Матю, е съвършената партия за капризната му щерка Джоан (в ролята Джорджия Близард , Thor: Ragnarok).

Уолтър, обаче, е все по-обезпокоен от идеализма на Матю, който пък в това време е все по-очарован от обаянието на Вера Чианг (в ролята Елизабет Тан , Emily in Paris), мистериозна бегълка от Китай.

Актрисата Елизабет Тан ( Emily in Paris ) като мистериозната и изкусителна Веря Чианг, „ Сингапурска хватка “
Съ-продуценти на Сър Кристофър Хамптън са Mammoth Screen, под чиято марка излязоха сериали като „ Полдарк “, „ Свят в пламъци “, „ Война на световете “, „ Ендевър “ и The Serpent.
„ Това е историята на няколко англичани, които не могат въобще да си показват както ще им се случи! “ Така сценаристът и продуцент Сър Кристофър Хамптън обобщи в резюме историята в „ Сингапурска хватка “.
Вероятно екипът на продукцията се е почувствал по същия метод, когато осъзнава, че Сингапур доста се е трансформирал в последните 80 години и по този начин на процедура да снимат там е невероятно. Затова реалокират снимачната площадка в Куала Лумпур и Пенанг.
Продуцентите не пестят от образни резултати: докарани са няколко истински японски танка, с цел да обогатят необикновено детайлните декори. Също в името на достоверността е докаран и същински военен аероплан от музей. Наети са стотици – в някои от сцените – хиляди  статисти, с цел да се придаде меродавност на многоликата ера и бойните дейности.

Актьорът Люк Тредуей ( Traitors ) -  правоприемник на каузи в бизнес империята на Уеб, Матю, „ Сингапурска хватка “
 
Към звездния актьорски състав се причисляват също:
Джейн Харокс (Absolutely Fabulous, Little Voice) като Силвия Блекет, брачната половинка на Уолтър Колм Мийни (Deep Space Nine, Cat on a Hot Tin Roof) като Майор Брендън Арчър Люк Нюбъри (In The Flesh) като сина на Уолтър, Монти, брат на Джоан Барт Едуардс (UnREAL, Peep Show) като кап. Джеймс Ерендорф, любовник на Джоан Кристоф Гибе (Sakho et Mangane, Falco) като Дюпини  
Какво е „ Сингапурската хватка “?
Ако погледнем сериала, явно това е японската войска, която непреклонно настава към града. Понятието, обаче, не е еднопосочно. Главният воин Матю, постоянно се натъква на този израз и се пробва да разбере смисъла му. Отговорът, несъмнено, е в епизодите. Само по Epic Drama .

Чарлз Данс ( Gosford Park , Game of Thrones ) като Г-н Уеб, бизнес сътрудник на Уолтър Блекет
„ Сингапурска хватка “ е с извънредна премиера в Централна и източна Европа по Epic Drama на 7 март, неделя, в 22:00 часа българско време.
 
е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.
Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, както и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+.
За цялостната стратегия на TV канала следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР