Абу Даби. Rice UP! чипс със суперсемена зае първо място

...
Абу Даби. Rice UP! чипс със суперсемена зае първо място
Коментари Харесай

Българският здравословен снакс Rice UP! получи две световни награди за иновации

Абу Даби. " Rice UP! " чипс със суперсемена зае първо място измежду европейските новаторски артикули в конкуренцията SIAL Innovation в границите на SIAL JAKARTA, в което се включиха над 1100 участници от 27 страни. Това оповестиха от ПР организация Параграф 42 . Чипсовете " Rice UP! " изпревариха на финала съперници от Англия, Франция и Русия, селектирани измежду 37 топ новаторски артикули от интернационалното жури.
" Това е още едно самопризнание на международен конгрес за качеството и иновативността на здравословните снаксове " Rice UP! ", уточни Мая Герасимова, търговски и маркетинг шеф на „ НУХЕЛТ “ АД, която получи грамотата от Ксавиер Терлет, създател и президент на XTC World Innovation, на церемония гала по награждаването, „ Журито оцени високо вкусната здравословна композиция от пълнозърнест кафяв ориз, супер семена и зехтин, веган артикул без глутен, без пържене, който следва най-новите международни трендове за здравословно хранене “.
" Rice UP! " чипс със супер семена се класира на финала и на състезанието SEAL Middle East в Абу Даби, в мощната конкуренция на 110 новаторски продукта от 5-те континента.
Високото самопризнание пристигна единствено няколко дни откакто младата българска компания „ НУХЕЛТ “, производителят на здравословни снаксове от кафяв ориз с марката " Rice UP! " навърши 1 година, в която съумя за „ завладее света “. Днес с изключение на ясно изразено наличие на българския пазар, продуктите са достигнали до 6-те континента, а износът е в над 40 страни.
Успехите на продукта се дължат на иновативността, признават специалисти. " Rice UP! " е композиция от пълнозърнест кафяв ориз, супер семена и зехтин, който следва най-новите международни трендове за здравословно хранене. Това е единственият оризов чипс на европейския пазар, който се създава от цели зърна пълнозърнест ориз, а не по нормалната процедура да се употребяват оризови пелети. По този метод стъпката от чистата суровина до крайния артикул е единствено една и здравословните изгоди на оризовото зърно са съхранени в най-голяма степен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР