„Който владее Балканите и България владее света.“ ( Збигнев Бжежински,

...
„Който владее Балканите и България владее света.“ ( Збигнев Бжежински,
Коментари Харесай

Иван Тренев относно скудоумното предложение на някои народни представители за премахване на ”3 март” като национален празник!

„Който владее Балканите и България владее света.“ ( Збигнев Бжежински, Франсоа Митеран, Джорш Буш татко )

Днес България е свободна единствено на думи! Днес България е една шахматна дъска, на която „Великите сили“ и „Кукловоди“ разиграват, назначените си марионетки в Българския парламент! Днес нашият народ е отпаднал повече от всеки път! Планът на външните лобита се развива със страшна мощ и коренното бългорско население се замества принудително с пришълци, прислужници на външни лобита! Една страшна опасност България да престане да има българско население, като болшинство. Не помните ли насилственото изселване на цяла Северозападна България през 19 в. от Имперска съветска политика и заселването на малограмотни и необразовани други племена! Отново опит българския народ да бъде унищожавана. Не помните ли проектът на Англия, Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики през 70 – те годиви на 20 – ти век – „Възродителен процес“ – да бъде сменено българското население в извечно българския родопски край, за основаване на изкуствени нови помашка и турска републики – с цел да се късат елементи от българската земя! И през днешния ден е същото! Добруджанския край, македонския край, тракийския край се продават и подараяват на непознати „инвеститори“. Още една цел на „Великите“ е да откъснат Западна България тотално и да я подарят на изкуствената страна Македония.
Контролирани пешки в българския парламент предложиха „3 март 1878 г.“ да бъде отстранен, като народен празник! На мислещите и образовани българи им е ясно, че тази заповед идва и оттатък Атлантическия океан! Целта е една – приготовление на почвата за основаване нови държавни формировяния на българска земя! На Османската империя (днешна Турция ) още след Освобождението (3 март 1878) й е дадено още веднъж българската земя да стане част от заграбените от османците балкански територии. Днес това се вижда с новите геополитически условия след 1980 година и 2022 г – с Украйна – се готви същият сюжети да се разиграва от кукловодите върху България. За тази цел беше квалифицирано Обезличаването на българския народа посредством „нови“ „ценности“ от Западни сюжети (нехуманни, небългарски, нехристиянски – деградиране на нацията, посредством сриване на българския морал и нрави, и заместването им посредством зверски западни „забавления“ и „занимания“, откъсването на младите от българските корени и съществуване – задачата е нашите младежи да се окажат, като кукли във въздуха и да бъдат развявани в направления, които ги унищожават и като ричности). Затриването на паметта на българите, е бърз способ за елиминирането ни, като спънка за „новия“ геополитически проект. Превръщането ни в една навалица, едно безгръбначно и безпаметно, апатично население ще бъде може би завършек на съществуването ни, като най-древната нация в света! В никакъв случай не би трябвало да се отстранява 3 март, като народен парзник, тъй като в него се биха българи и нашите родственици ( русите, поляците, българите от Влашко и Молдова („Ро/умъния“) и всички тези нации от състава на древнобългарската страна, която е започвала от Ботуша на Италия, та чак до нос Аляска. Независимо, че руско-османската войната(1878) е сред Великите сили за превъзходство над балканите, ние Българите още веднъж се показваме на картата на света! Не забравяйте хилядите български и съветски опълченци, починали тук и стотици от тях, останали да живеят в България, за чието освобождиние елементарните съветски бойци са воювали почтено! Позволим ли да ни заличат… ще бъдем изучавани само по музеите и книгите.

Миналото има валст над бъдещето, единствено в случай че живее в сегашното!

създател: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР