73-годишната майка на Илон Мъск, Мей Мъск, е модна икона

...
73-годишната майка на Илон Мъск, Мей Мъск, е модна икона
Коментари Харесай

73-годишната майка на Мъск е модна икона

73-годишната майка на Илон Мъск, Мей Мъск, е фешън икона в Тик Ток и Инстаграм. Тя не се срами от възрастта си и просто обича да се забавлява.

Мей споделя намерено по какъв начин се грижи за кожата, тялото й духа си. " Най-красива се усещам, когато мина по аления килим с луксозна дизайнерска рокля и професионално направени грим и прическа. За първи път ме поканиха на събитие с червен килим на 68. Така че не се отчайвайте! ", зове милионерската майка.

Мъск признава, че обича да опитва с облеклата и грима си. " Следвам стилните трендове - когато си на 73, би трябвало да останеш настоящ, моден и да си не подобен, какъвто всички чакат ", споделя тя пред " Вог ".
свързани новини3458на 04.02.2022
Пред изданието Мей Мъск споделя и каква диета съблюдава: " Флексетарианка съм. Което значи, че у дома съм вегетарианка, а когато излизам на ресторант, хапвам месо и риба ".

А бръчките изобщо не я тормозят. " Получават се, когато губим мазнините по лицето си. Но по-добре с бръчки, в сравнение с със сърдечни болести, високо кръвно и диабет! ", споделя тя.

Вижте тази обява в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР