65-годишен шотландски дядо сподели първото нещо, което ще направи, след

...
65-годишен шотландски дядо сподели първото нещо, което ще направи, след
Коментари Харесай

Дядото разкрива забавното първо нещо, което ще направи, след като спечели мега джакпот от лотария от 400 000 британски лири

65-годишен шотландски дядо показа първото нещо, което ще направи, откакто завоюва голям джакпот от 400 000 английски лири в лотарията на People's Postcode Lottery.

Гери Драгунис сподели, че желае да устоя фамилията си, да отиде да хапне на открито и даже да предприеме пътешестване до Испания със своите облаги – само че настоя, че възнамерява да се върне на работа след отмора в чужбина. Бащата на две деца и брачната половинка му, Кристин, желаят да оказват помощ на децата си Марк и Мари Маклауд, както и на четирима внуци с мега премията.

Но строителят и покривачът - който ръководи парцел компания за поддръжка с братята Мартин, 59, и Майкъл, 57 - сподели, че незабавно се връща на работа. Той сподели: „ Шокиран съм. Не знам какво друго ще направя с него. Никога не съм мислил, че ще получа тази сума пари.

„ Въпреки че завоювах това, отново ще би трябвало да отида на работа този следобяд. Току-що имам скеле за ремонт на покрива. Клиентът е на отмора и чака работата би трябвало да бъде приключена, когато се върнат....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР