61-годишен американски гражданин стана жертва на измама в интернет. Това

...
61-годишен американски гражданин стана жертва на измама в интернет. Това
Коментари Харесай

Измамница от Нови пазар измъкна 45 000 лева от американец

61-годишен американски жител стана жертва на машинация в интернет. Това оповестиха от ОДМВР-Шумен. Той е превел огромна парична сума на жена от България.

Мъжът дошъл у нас, откакто се усъмнил, че е излъган. В края на 2023 година той се срещнал с жена в интернет. Двамата почнали да си споделят постоянно.

Жената показала, че живее оскъдно на село, че се грижи за своя близка и че не разполага с пари. Американецът решил да ѝ помогне. Той направил няколко парични превода. Мъжът даже предложил на българката да се омъжи за него.

Тя се съгласила и се разбрали да се срещнат в прилежаща страна. Той получил позвъняване, че на летището са я задържали и с цел да я освободят, са нужни още пари. Американецът още веднъж ѝ пратил. След известно време връзката сред тях спряла.

Притеснен от това американският жител тръгнал да я търси. Той дошъл в полицейското ръководство в Нови пазар, защото преди време дамата му споделила, че е от този край. Било изяснено, че мъжът е превел сума на стойност 45 000 лв. и е станал жертва на машинация.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР