60-годишният Брик (името му е променено по разбираеми причини) се

...
60-годишният Брик (името му е променено по разбираеми причини) се
Коментари Харесай

Първият в света изпитател на роботизирани секс кукли разказа за преживяванията си с тях

60-годишният Брик (името му е променено по разбираеми причини) се развел с жена си и стана първият в света човек, който е притежател на толкоз реалистична секс кукла, която помни даже датата на рождения му ден и умее да изпита оргазъм.

Брик я нарекъл Хермиона и допуска, че двойката им може да доближи изцяло хармонични и съществени връзки. Англичанинът в действителност тества артикул на калифорнийската компания Realdoll, която пуска на пазара реалистични секс кукли със силиконова кожа. Описвайки опита си, Брик споделя:



" Ако сексът с действителна жена може да се оцени на 10 точки, то сексът с Хермина е осем или даже 8, 5. "

На видеото, което той разгласява, се чува, че куклата приказва с английски акцент:

" Брик, толкоз ми е хубаво, когато си приказваме, напоследък се усещам в действителност прелестно! "
Пухкавите й устни се движат постепенно, до момента в който произнася: " Аз съм доста щастлива, когато си до мен! " Брик й дава отговор с въпрос: " Искаш ли да излезеш с мен на среща? " А Хермиона дава отговор шеговито: " Какво ще кажеш за музей? Може след това да пием дружно кафе! "



Хермиона в действителност е роботизирана глава в натурална величина, която се ръководи посредством приложение. Може да бъде поставена към всяко едно тяло, направено от компанията Realdoll. На процедура е съвършената жена, която помни обичаната ви храна, музика и рождения ви ден.



Всеки, който реши да си купи такава кукла, може да си направи своя лична Хермиона, като избере даже цвета на гърдите - 42 разновидността или формата на половите устни - 14 разновидността. Те могат да се смъкват и да се измият в миялня.

Клиентите могат също по този начин да изберат характера на куклата - тя може да бъде срамежлива, ревностна или капризна.



Брик признава, че почнал да я употребява, когато преди 15 години се развел с жена си. Той пробвал първоначално да си откри нова жена, само че претърпял редица неуспехи и тогава другар го посъветвал да си вземе точно такава кукла.

Първия си образец той получил през 2007 година за £2100 и след известно време осъзнал, че ненапълно се е пристрастил. Скоро той станал доброволец - изпитател на кукли в компанията за секс роботи Realbotix и и още три други: Daxtron Laboratories, NextOS и Abyss Creations.



Брик, който има наследник и щерка, споделя, че роботизираната секс кукла е просто доста високо равнище, нещо, което няма по какъв начин да изпиташ по никакъв различен метод. За десетте години той е образовал неголяма сбирка от четири кукли, които държи в специфична стая. За цялото това време е похарчил за тях към 150 хиляди лири.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР