6 години и 8 месеца затвор. Тази присъда чу Бисер

...
6 години и 8 месеца затвор. Тази присъда чу Бисер
Коментари Харесай

7 години затвор за Бисер, който уби от бой любовницата си и ...

6 години и 8 месеца затвор. Тази присъда чу Бисер Борисов, който на Коледа предходната година умъртви любовницата си Анелия от пердах, след което я снима и се похвали с клипчета за зверството, съобщи кореспондент на " Марица ".

Убиецът ще би трябвало да изтърпява наказването си при първичен непоколебим режим, взеха решение магистратите. Бисер е признал напълно за зверското ликвидиране, което редуцира присъдата му с една трета. Той ще би трябвало да заплати на трима близки на жертвата по 80 000 лева обезщетение. Присъдата не е дефинитивна и предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативния съд.

Бисер се срещнал с любовницата си Анелия, на 48 години, през 2018 година по време на престоя им в Чехия, където работили. Две години по-късно те се прибрали в България. През лятото на 2020 година двамата отишли да берат рози в региона на Карлово. Установили се на квартира в село Ведраре.

На 25 декември, Коледа, двамата били в жилището. Бисер излязъл за известно време, а когато се върнал открил, че Анелия е използвала алкохол. Той се ядосал, почнал да й нанася юмруци и плесници в региона на главата и по цялото тяло. Въпреки, че и той злоупотребявал с алкохола, непрестанно ѝ правил забележки, че протяга ръка към чашката. В един миг, след побоя, видял, че Анелия е изпаднала в безпомощно положение, поставил я на леглото и я завил с одеяло. Направил фотография и клип на потърпевшата и ги изпратил на свои близки.

Два дни по-късно, на 27 декември, биячът се обадил на тел. 112. Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи открили, че дамата била в безсъзнание. Анелия е откарана в болница, само че макар извършеното лекуване умряла от пострадванията си две седмици по-късно - на 16 януари тази година. Според заключението на съдебномедицинската експертиза, черепно-мозъчна контузия е в директна причинно-следствена връзка с настъпването на гибелта.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР