50-годишната история на легендарната група AC/DC е темата от корицата

...
50-годишната история на легендарната група AC/DC е темата от корицата
Коментари Харесай

Рокаджийски брой на Биограф“

50-годишната история на именитата група AC/DC е тематиката от корицата на новия февруарски „ Биограф “, който е към този момент по вестникарските будки. С доста фотоси списанието наблюдава всички премеждия в ориста на австралийците, първите им концерти, най-драматичните моменти, гибелта на Бон Скот и замяната му с Брайън Джонсън, гостуването им София през 2010-а. Подложени са на разбор и най-хубавите им албуми.

Друг акцент в специфичния рокаджийски брой е трагичната история на Джим Морисън от „ Дорс “, както и черният лист „ Злокобните 27 “ – митове на музиката, напуснали този свят точно на тази възраст. Особено любопитен е материалът „ Трепети на къси талази “, в който Божидар Божков споделя в елементи за предаванията и радиостанциите, които българите скрито слушаха на своите ВЕФ-ове по времето на соца.

Интервюта с певеца-актьор Владо Михайлов и с шоумена-водещ Богдан Томов, както и етюд за италианския топ-фестивал „ Санремо “ допълват музикалната тема на февруарския 149-и том.

Сред останалите акценти са диалог с един от най-големите модерни наши писатели – Владимир Зарев, откровени изповеди на актрисата Латинка Петрова и юбиляра и някогашен началник на БФС Валентин Михов, както и изявление с филмовия продуцент Борислав Чучков, нашумял в последно време около сериала „ Алея на славата “.

Цената на първокласното 212-странично списание, което към този момент е на пазара, е непроменена – единствено 8 лв..

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР