40 служители на пътната агенция и тол управлението помагат за

...
40 служители на пътната агенция и тол управлението помагат за
Коментари Харесай

АПИ подготвя укрепване на пропадналия при наводненията път между Копривщица и Стрелча

40 чиновници на пътната организация и тол ръководството оказват помощ за вредите по пътищата в Карлово.  Предприемат ограничения за подсилване на пътя сред Копривщица и Стрелча, пропаднал от проливните дъждове и наводненията. Предстои подготвянето на документи за оповестяване на социална поръчка на планиране и осъществяване на ремонтно-възстановителни работи на правата, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Компрометираното трасе по третокласния път обгръща пътния откос и част от платното. Налага се да бъдат възобновени и укрепени близо 60 метра от пътното платно. Очаква се ремонтът да коства към 400 000 лева

Третокласният път обезпечава връзката на Подбалканския път с област Пазарджик и е съществена връзка за жителите на Копривщица с Пазарджишка и Пловдивска област.
 Тежката техника се включва в помощ на селата към Карлово
Тежката техника се включва в помощ на селата към Карлово

Започва оглед, с цел да се реши разпределението на машините по засегнатите села

Към момента придвижването в сектора при 21-ви км от път III-606, част от който е правата Копривщица - Стрелча, се прави в една лента. Трасето е обезопасено и сигнализирано с бализи. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание.

Около 40 чиновници на Националното тол ръководство и на АПИ оказват помощ в отстраняването на повредите по пътищата в селата в Карловско . Специализирана техника на пътноподдържащите компании взе участие в разчистването на вредите след наводнението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР