39-годишният австрийски арбитър Мануел Шутенбергер ще ръководи първия двубой от

...
39-годишният австрийски арбитър Мануел Шутенбергер ще ръководи първия двубой от
Коментари Харесай

Познат арбитър ще свири на ЦСКА в първия мач срещу Сейнт Патрикс Атлетик

39-годишният австрийски съдия Мануел Шутенбергер ще управлява първия дуел от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред тимовете на ЦСКА и Сейнт Патрикс Атлетик.

" Червените " ще бъдат домакини в първата среща, която ще си изиграе в четвъртък (4 август) от 20.00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Шутенбергер е добре прочут на всички в ЦСКА, защото през предишния сезон той беше съдия на семейството на " армейците " против украинския Зоря Луганск в групите на Лигата на конференциите.

Тогава българският тим загуби с минималното 0:1, само че Шутенбергер на няколко пъти вбеси последователите на " алените " със противоречивите си решения.

Помощници на австриеца идващия четвъртък в София ще бъдат неговите сънародници Роланд Бранднер и Андреас Ротман, а четвърти съдия ще бъде Щефан Ебнер.

Другият български представител в шампионата Левски пък ще гостува в първия дуел на малтийския Хамрун Спартанс на 4 август от 21.00 часа, а тази среща ще бъде ръководена от французина Вили Делажо.

Само пред два месеца Делажо бе част от съдийската бригада, която управлява финала в Шампионската лига сред Реал Мадрид и Ливърпул. Тогава той беше в ролята на асистент на ВАР арбитъра.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР