38-годишната Джесика Гънинг от Йоркшир беше забележителната звезда в Baby

...
38-годишната Джесика Гънинг от Йоркшир беше забележителната звезда в Baby
Коментари Харесай

Как Baby Reindeer най-накрая направи Джесика Гънинг звезда: 38-годишната актриса от „Бъби и топла“, която е учила в същото драматично училище като Гари Олдман, получава голям пробив след години на второстепенни роли в предавания на BBC

38-годишната Джесика Гънинг от Йоркшир беше забележителната звезда в Baby Reindeer на Netflix и удиви публиката по целия свят

Джесика Гънинг е родена в Холмфърт, Западен Йоркшир. По-рано тя е разкривала, че се е влюбила в актьорството в ранна възраст, когато се е промъкнала на подготовки за учебни пиеси, ръководени от майка й.

The Mirror оповестява, че е била „ възхитена “ от това, което е видяла на сцената, което я е подтикнало да учи актьорско майсторство.

След като напуща учебно заведение в Холмфирт, Гънинг се реалокира в Сидкап в Бексли, югоизточен Лондон, където учи в театралното учебно заведение Роуз Бруфорд - институция, посещавана също от хора като Стивън Греъм и Гари Олдман.

Кога тя напусна трагично учебно заведение, Гънинг стартира кариерата си на сцената и печели дребна роля в Much Ado About Nothing в Националния спектакъл.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР