36-годишен мъж без книжка е катастрофирал вчера с нерегистриран мотоциклет

...
36-годишен мъж без книжка е катастрофирал вчера с нерегистриран мотоциклет
Коментари Харесай

Моторист без книжка се заби в трактор край Кнежа с мотор без номер

36-годишен мъж без брошура е аварирал през вчерашния ден с нерегистриран мотоциклет на общински път край Кнежа , оповестиха от полицията.

Мотористът се придвижвал от землището на село Търнава по асфалтов път с несъобразена с пътните условия скорост. Изгубил надзор над ръководство над мотоциклета, като навлязъл в нерегулирано кръстовище и се блъснал челно в трактор " Булгар " с прикачена селскостопанска пръскачка " Перла ".

Мотористът е откаран с кола за спешна помощ до Спешния център в Плевен. Той е със счупена ръка, раздран далак и голям брой фрактури на краката. Настанен е за лекуване в болница, с заплаха за живота.

Тракторът е бил ръководен от 59-годишен мъж. Той е тестван за приложимост на алкохол и опиати с механически средства, като е регистриран позитивен резултат за бензодиазепини. Мъжът е дал проби за проучване.

Сигнал за случая е подаден в 13.40 часа във вторник. На място незабавно бил пратен екип на Районното ръководство Кнежа. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно произвеждане.
 Мотоциклетист почина при злополука в Перник
Мотоциклетист почина при злополука в Перник

Ударил се е в стълб
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР