33-годишната Саманта Рамсдел от Мейн, САЩ, твърди, че има най-голямата

...
33-годишната Саманта Рамсдел от Мейн, САЩ, твърди, че има най-голямата
Коментари Харесай

Нарекоха я жаба: американка твърди, че има най-голямата уста в света

33-годишната Саманта Рамсдел от Мейн, Съединени американски щати, твърди, че има " най-голямата уста в света ". Въпреки неповторимите си качества, момичето постоянно е обиждано поради външния си тип.

Американката получи формален статут на рекордьор за необичайния си естествен гений. Името и семейството й влязоха в Книгата на върховете на Гинес за първи път през юли 2021 година Тя може да отвори устата си на 6,52 см.

Жената твърди, че побира в устата си сандвич Subway, 22 блата и цяла ябълка, написа Daily Star. Нейният гений й завоюва неповторим статус в обществените медии, само че макар известността си, тя е изправена пред грубо малтретиране.

Момиче с огромна уста, връх, сложи рекордцял екран

През 2020 година Саманта стартира да споделя гения си, като разгласява видеоклипове в обществените медии. Снимка: Jam Press

Наричали момичето „ лаврак “ или жаба и даже казвали, че приличало на питбул. Според Саманта, тя е била дразнена от детството.

" Преди бях несигурна, срамежлива и постоянно носех грим на устните си, с цел да наподобява устата ми по-малка. Сега хората всеки ден ми споделят, че съм грозна и отвратителна. Склонна съм да не одобрявам думите им, само че може да е мъчно да игнорирате, ” споделя Саманта.

През 2020 година Саманта стартира да споделя гения си, като разгласява видеоклипове в обществените медии и в този момент получава към 30 000 $ за всяко свое видео.

Освен отрицателни мнения, дамата получава и доста позитивни мнения. Тя призна, че от детството си е мечтала за комедийна кариера.

„ Гаджето ми сподели, че се опасява от устата ти, само че аз те обичам “, написа почитател на Саманта под видеото й.

GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР