32-годишна жена е задържана за агресивно поведение и закана към

...
32-годишна жена е задържана за агресивно поведение и закана към
Коментари Харесай

32-годишна жена е в ареста за закана към социален работник

32-годишна жена е арестувана за нападателно държание и закана към обществен служащ в Сандански.

В четвъртък по обяд в полицията е получен сигнал от обществен чиновник в гр. Сандански, че на вратата на служебния й кабинет се тропа и се насочат закани за живота й. Пристигналите неотложно на място полицейски чиновници са задържали със заповед за задържане до 24 часа 32-годишна жена от гр. Сандански. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

3. На 31.08.2023 година в 01 РУ-Благоевград е получено известие, че в региона на ул. „ Мир “ в гр. Благоевград 63-годишен мъж от града нанася побой и насочва обидни думи, закани и закани към две дами на 51 и 73 години от гр. Благоевград. Мъжът е арестуван неотложно от органите реда и е известена РП-Благоевград. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава.

4. След постъпил, в обедните часове през вчерашния ден, сигнал от обществен чиновник в гр. Сандански, че на вратата на служебния й кабинет се тропа и се насочат закани за живота й, от пристигналите неотложно на място полицейски чиновници, със заповед за задържане до 24 часа е арестувана 32-годишна жена от гр. Сандански. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР