32-годишен берковски жител е задържан за притежание на наркотични вещества.

...
32-годишен берковски жител е задържан за притежание на наркотични вещества.
Коментари Харесай

32 - годишен от Берковица е в ареста заради наркотици

32-годишен берковски гражданин е арестуван за владеене на наркотични субстанции. На 16.04.2024 година в районно управление (на МВР) Монтана постъпила информация, че гражданин на гр. Берковица държи наркотични субстанции за разпространяване. По случая неотложно е образуван екип от криминалисти и проверяващ служител на реда от районно управление (на МВР) и ОДМВР Монтана.

Мъжът е открит на отбивка на път II-81 км 82+100, при с. Балювица.

При осъществения оглед на местопроизшествието, вляво от асфалтовия път, наоколо до дърво, е открит и конфискуван полиетиленов плик, съдържащ 2 транспарантни полиетиленови плика със суха зелена тревиста маса, с общо тегло 530 грама.

При последвалото претършуване в парцела на 32-годишния в с. Балювица, общ. Берковица, от постройка в икономически двор са конфискувани полиетиленов плик и пластмасова туба, съдържащи общо 717 грама суха зелена тревиста маса и машина за вакуумиране, а от прилежащ парцел - 4 пластмасови туби, две от които съдържащи останки от суха зелена тревиста маса, както и пластмасов бидон.

По случая са назначени експертизи.

С полицейска заповед 32-годишния е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. В ОДМВР Монтана е формирано досъдебно произвеждане по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР