31 тона капачки са събрани и предадени за рециклиране след

...
31 тона капачки са събрани и предадени за рециклиране след
Коментари Харесай

Рекордни 31 тона капачки събра кампанията „Аз вярвам и помагам“ във Варна

31 тона капачки са събрани и предадени за преработване след следващата акция на акцията " Аз имам вяра и оказвам помощ ", която се организира на 29 април във Варна, научи Moreto.net.

Количеството е рекордно.

Стойността на предадените капачки се равнява на 24 800 лева, които към този момент са преведени по сметката на уредниците от Сдружение " Аз имам вяра и оказвам помощ ".

Средствата ще отидат в поддръжка на идеята за събиране на 500 хиляди лв. за закупуване на мобилен център за кръводаряване, втора детска кола за спешна помощ, здравна инсталация и съоръжение на отделението по Детска хирургия в Окръжна болница.

От началото на акцията преди 8 години до през днешния ден благодарение на хиляди хора са събрани и предадени за преработване над 272 000 кг капачки.

Закупени и дарени са 22 медицински апаратури в отделенията по неонатология, родителните отделения и детска хирургия в СБАГАЛ " Проф. Д-р Димитър Стаматов " и МБАЛ " Св. Анна " във Варна.

Преди два месеца на " Спешна помощ " бе дарена първата за Варна профилирана Детска/неонатална кола за спешна помощ " Аз Вярвам и Помагам " на пазарна стойност над 350 000 лева, които са събрани от капачки, стотинки и дарения.

Всеки, който желае да поддържа акцията, може да го направи посредством подаяние на формалната сметка на " Аз имам вяра и оказвам помощ ":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ " АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ

Основание: ДАРЕНИЕ
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР