3 училищни района в района на Арлингтън Хайтс с пряко участие в уебсайта за стартиране на предложения стадион на Чикаго Беърс, пълен със свързана информация

...
Трите местни училищни района, които теглят данъци от мястото на
Коментари Харесай

Трите местни училищни района, които теглят данъци от мястото на Арлингтън Хайтс, където Чикагските мечки предложиха мулти- реконструкция на милиарда долара стартираха уебсайт, който съдържа информация и често задавани въпроси за проекта — тъй като се отнася до училищата и финансирането на училищата.

Уебсайтът е suburbanstadium.org, е съвместно усилие на базираната в Арлингтън Хайтс Township High School District 214 и базиран в Palatine Township High School District 211 и Community Consolidate School District 15. Появява се, когато футболният отбор се стреми да финансира стадиона и развлекателния район, които е предложил, а местните правителствени организации се опитват да балансират привлекателността на това с факта, че други подобни проекти на стадиони не са генерирали големи икономически ползи за техните общини домакини.

Мечките многократно са казвали, че няма да продължат с преустройството на обекта, бившия Арлингтънски международен хиподрум, освен ако не може да бъде осигурено отстъпки от данък върху имуществото. Тези отстъпки биха имали най-голямо въздействие върху училищните райони, казаха съответните длъжностни лица.

Уебсайтът има връзки към новини, свързани с предложението за преустройство, списък с „често задавани въпроси“, график на проекта , кратко резюме на проекти за стадиони в други региони, връзки към свързано предложено държавно законодателство и кратко обяснение за това как училищните квартали получават своите оперативни пари, наред с друга информация.

Също така се посочва, че съдържанието му не е предназначено за да остави посетителите с мнение относно процедурите около международния хиподрум Арлингтън.

„Въпреки че участващите училищни райони имат гледна точка относно оценката на данъка върху имуществото и приходите и какво представлява справедливост по тези въпроси, този сайт е не са предназначени да предлагат или повлияват мнения“, се казва на страница в уебсайта.

Уебсайтът продължава, заявявайки, че училищните квартали като цяло подкрепят екипа, идващ в северозападните предградия – „при условия, справедливи за всички.”

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР