26-годишният Илиян Илиев, познат в квартала като Чико, е убитият

...
26-годишният Илиян Илиев, познат в квартала като Чико, е убитият
Коментари Харесай

Илиян Илиев - Чико е убитият в Люлин тази нощ

26-годишният Илиян Илиев, прочут в квартала като Чико, е убитият в „ Люлин “ млад мъж .

Той е чествал там раждането на дете на собствен другар.

„ От половин час съм „ на аварийки “ и просто не мога да продължа…

В какъв свят живеем, мамка му?! Илианката го няма към този момент. Убит нощес. С голям брой прободни рани. От някакъв урод. “, заяви основният редактор на уеб страницата Топспорт Ангел Домусчиев.
Убийство на млад мъж в София
Убийство на млад мъж е осъществено в столичния квартал " Люлин ". Сигналът е подаден малко преди 23.00 ч. в неделя вечерта. 32-годишният м...
Прочети повече
" На моят огромен брат в живота му се роди наследник! Обичам те " , написал Илиян във Фейсбук през вчерашния ден в 21,31 часа. Затова се събрали да честват. Илиев получил и втори положителни вести. Любимият му " Ювентус " обърна " Рома " и от 3:1 съумя да завоюва мача с 3:4.

БНР удостовери, че евентуалната причина за случая е забележка за хвърлени пиратки. Сигналът за нападението е подаден в полицията и незабавна помощ минути след среднощ.

Отишлите на място екипи откриват 26-годишния Чико с прободни рани. Той е качен в колата за спешна помощ, само че на път за болничното заведение умира. Изпратени са още екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията проверява случая и търси килъра, който към този момент е явен на криминалистите.

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР