26 000 кг капачки са събрани миналия уикенд във Варна

...
26 000 кг капачки са събрани миналия уикенд във Варна
Коментари Харесай

26 000 кг капачки са събрани миналия уикенд във Варна

26 000 кг капачки са събрани предишния уикенд във Варна по време на юбилейното 10-то на брой огромно събитие за събиране на капачки, стотинки и парични дарения „ Празник на преработването „ Аз Вярвам и Помагам “.

По време на събитието макар проливният дъжд и студеният вятър хиляди хора и от цяла България предадоха своите събрани пластмасови капачки като резултата за деня са рекордните за неприятно време 26 000 кг, което в парична стойност са 19 500 лева, които ще бъдат преведени по формалната банкова сметка на акцията.

❤️Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

❤️IBAN: BG57BPBI79451069521301 BIC: BPBIBGSF

❤️Титуляр: СДРУЖЕНИЕ „ АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ “

❤️Основание: Дарение
Заедно с това са събрани стотинки от всички друга номинална стойност, които в поддръжка на акцията ще се сортират, преброят, а събраната сума ще бъде внесем по формалната банкова сметка,.

Организаторите от благотворителна акция „ Аз Вярвам и Помагам “ се обръщаме с големи благодарности към стотиците доброволци на площада и в базата за подбиране на капачки, десетките служители на реда, всички сътрудници с идея и не на последно място към хилядите хора, които предадоха своите капачки, стотинки или парични дарения макар неприятното време, проливният дъжд и студеният вятър по време на цялото събитие.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР