24-годишната Татяна Йорданова беше избрана за председател на Младежкото обединение

...
24-годишната Татяна Йорданова беше избрана за председател на Младежкото обединение
Коментари Харесай

24-годишната еколожка оглави Младежкото БСП в Златарица

24-годишната Татяна Йорданова беше определена за ръководител на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Златарица. Тя получи доверието на останалите млади социалисти по време на провелото се отчетно-изборно заседание.

Татяна е приключила „ Стопанско ръководство " във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий ", а сега учи „ Право " още веднъж във ВТУ. От половин година работи като младши специалист,,Екология, гори и земеделие " в Община Златарица.

Младата социалистка е окуражена да разшири въздействието на структурата и да покаже, че младите могат да бъдат мотор за доста начинания в интерес на обществото.

Досегашният ръководител Николина Стайкова показа доклад за активността на Младежкото обединяване през миналите две години и пожела на своята приемничка бъдещи триумфи. Самата тя към този момент навърши 35 години, което, съгласно устава на Българска социалистическа партия, не й разрешава да бъде част от младежката конструкция. Тя обаче даде обещание да оказва помощ на младите социалисти и в бъдеще.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР