24 души загубиха живота си, а десетки са ранени след

...
24 души загубиха живота си, а десетки са ранени след
Коментари Харесай

Небрежността също е причина за влаковата катастрофа край Одрин, смятат местните хора

24 души изгубиха живота си, а десетки са ранени след влаковата злополука в Турция. Според репортера на bTV Мария Савкова, която беше формалният делегат там, формалната аргументи, която се оповестява е – естествено злополучие, че проливните дъждове са довели до трагичния случай.

По думите й обаче хората от селото, до което стана злополуката, допускат, че виновност има и небрежността и неналичието на поддръжка на остарялото трасе, по което са минавали влаковите релси.

Операторът Красимир Първанов разяснява, че мястото е било труднодостъпно, вървели са към 3 км. от най-близкото обитаемо място. Изпитали са компликации и поради езиковата преграда, която са имали хората там.

Въпреки това е била основана добра организация и единствено 12 часа след случая, когато екипът на bTV е дошъл на мястото, всички ранени към този момент са били извозени към съответните лечебни заведения, описа Савкова.

Най-малката жертва на злополуката е шестмесечно момиченце с български генезис, чиято майка също е умряла.
Бебе на български жител е починало при влаковата злополука в Турция 24 са жертвите на тежкия жп случай в провинция Текирдаг
Тя показа, че гледката е била потресаваща, само че е имало и възбрана да се снима на мястото на случая. Информация, която е достигала до репортерите, също е била лимитирана, допълниха гостите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР