21-годишният Фредерик Патерсън е излежавал доживотна присъда за убийството на

...
21-годишният Фредерик Патерсън е излежавал доживотна присъда за убийството на
Коментари Харесай

Педофил разказа на съкилийник как е изнасилвал малки дечица и той направи черепа му на пихтия

21-годишният Фредерик Патерсън е излежавал доживотна присъда за убийството на собствен съизвършител в закононарушение. Затова, за осъщественото от него второ ликвидиране - на 82-годишния съкилийник педофил Артър Уилямс - наказването му няма да бъде променяно. В четвъртък, на 1 февруари Фредерик бил наказан на пожизнен затвор за убийството през 2015 година на собствен съизвършител в закононарушение - 45-годишният скот Колнсуърт. Не минало и седмица от оповестяването на присъдата, когато той още веднъж е съден за ликвидиране, написа в. Daily Mail.


Фредерик бил подложен в килия, където наказването си излежавал 82-годишния педофил Артър Уилямс. Старият изратеняк бил наказан на 10 години отнемане от независимост, пет от които той към този момент бил излежал. Мъжете се разговорили и Уилямс разказал на своя съкилийник своите закононарушения. " Разказваше за моменти с деветгодишни момченца в колата си. Артър ми демонстрира и фотоси на първата си жертва, които пазел в задния джоб на панталоните си.. Беше ми непоносимо ", споделя Фредерик.

Фредерик описа още, че в нощта на убийството той поставил одеяло на прозореца и на вратата на килията. Изчаквайки инспекцията да завърши, Фредерик свалил спящия Артър от леглото и почнал да удря главата му в бетонния под, до момента в който черепът му не се трансформирал в безформеност.

От полицията описаха, че по време на разпита Фредерик се е държал умерено и свободно е приказвал за това, по какъв начин е убивал педофила.
" Сега по улиците има един педофил по-малко ", споделил още Фредерик.
Фредерик ще бъде съден още веднъж през април. Той отново ще бъде наказан на пожизнен затвор, само че този път ще излежава наказването си в единична килия.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР