2023 г. без никакво съмнение е една от най-успешните за

...
2023 г. без никакво съмнение е една от най-успешните за
Коментари Харесай

След 9 години България отново има световен шампион по самбо

2023 година без никакво подозрение е една от най-успешните за българските бойни спортове и това направи шестото издание на годишните награди " Златен пояс " още по-вълнуващи от всеки път.

" Тази премия, като се изключи че е за моите персонални триумфи, е принос и за самата федерация. Ние сме доста обединен екип, всички добре си правят работата, ние даваме всичко от себе си на тренировките. 9 години България не е била международен първенец по самбо. Това се случва с доста труд и доста неизменност, доста ограничения, болежка ", сподели международният първенец по самбо Иван Хърков в студиото на " България заран ".

Той показа, че с всяко едно съревнование натрупва опит.

" След всяко едно съревнование грешките се поправят. Работата е в постоянството. Състезанията и тренировките не са ми проблем, обичам да влагам в тях. Най-трудното е да стигнеш до залата, само че когато стигнеш там и облечеш екипа - забравяш за всичко ", добави Хърков.

От ефира на Bulgaria ON AIR той персонално благодари на треньора си за всичко: " Той ми е като татко. Навсякъде е с мен. Винаги е до мен и ми оказва помощ, дава ми доста огромна мощ. "

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР