2021 г. е белязана от невиждана динамика на събитията във

...
2021 г. е белязана от невиждана динамика на събитията във
Коментари Харесай

Четвъртият банково-финансов форум на Мениджър за първи път с двудневно издание

2021 година е белязана от невиждана динамичност на събитията във финансовата сфера както по света, по този начин и в България, която е все по-директно обвързвана с световните процеси. Настоящата картина на финансовите условия рисува по едно и също време благоприятни условия за експоненциален напредък и опасности за цялостно проваляне. Кои са вероятните, само че и реалистични сценарии за стопанските системи и финансовите системи в световен и районен проект?

4-тия следващ банково-финансов конгрес „ Бъдещето на парите “, проведен от списание „ Мениджър “ ще търси отговорите на тези въпроси. За първи път тази година събитието ще се организира за първи път в два дни – на 20-ти и 27-ми октомври. Събитието ще бъде излъчено във Фейсбук събитието и уеб страницата

В първия ден на форума, който започва на следващия ден от 10.30 ч . в Международното висше бизнес учебно заведение в София, подуправителят на Българска народна банка Нина Стоянова ще показа напредъка по въвеждането на нови технологии за реализиране на по-бързи и сигурни парични прехвърляния, които имат за цел да трансформират банкирането в цяла Европа. 

Възможностите за финансиране на бизнес разширението и големият капацитет, подбуден от внезапната смяна в потребителските привички ще бъдат разисквани в първия спорен панел „ Разрастване по време на рецесия " . В полемиката ще вземат участие и зпълнителният шеф на Българска фондова борса Маню Моравенов, създателят на „ Смарт органик “ Яни Драгов и Мартин Гиков – изпълнителен шеф на Фонда на фондовете.

В рамките на втория панел: „ Дигиталните валути “ ще се направи паралел къде се нарежда Европа по отношение на водещите азиатските стопански системи, по повод на  въвеждането и потреблението на цифрови услуги в заплащанията, какво съставляват De-Fi и кои са главните сили, виновни за развиването на децентрализираните финансови модели, както и какви са регулациите им през днешния ден и какви ще бъдат те на следващия ден. Дискусията ще водят финансистът с богат опит Бисер Манолов, създателят на софтуерната компания Industria Петко Карамочев и съдружникът в адвокатската фирма KDBM Law Димитър Калдамуков.

 „ Потребители и технологии във финансите “ е тематиката на третия панел , в който ще бъдат прегледани нововъведенията във финтек сферата и капацитета на приложенията, основани в отговор на динамично изменящите се потребности на потребителите. В полемиката тук ще вземат участие Димитър Гюрджилов, основен търговски шеф на норвежката Settle Group, Ангел Иванов, изпълнителен шеф на Lirex High Tech, Ирина Крайчева, основен изпълнителен шеф на ЮтеКредит България и Георги Георгиев, управител софтуерно развиване на Smart IT.

Модератор ще е дългогодишният стопански публицист с богат опит Марио Гаврилов.

Вторият ден на форума „ Бъдещето на парите “ е идната сряда, 27 октомври. Тогава ще бъдат разисквани тематиките за бъдещото участие на България в Еврозоната, новите условия за ръководство на спестяванията и етичното вложение, известно още като финансиране на „ зелени “ и даже ESG планове.

Повече информация за събитието и регистрационна форма за наличие на място може да намерите

Във връзка с изменение и допълнение на Заповед No РД-01-343/12.10.2021 година В залата на събитието ще се позволяват лица, които:

• са имунизирани или преболедували COVID-19, удостоверено с годни документи за имунизация или за преболедуване по смисъла на Заповед No РД-01-733 от 27.08.2021 година на министъра на опазването на здравето

• показват негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в обекта/мероприятието проучване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19 или бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта/мероприятието), удостоверено посредством годен документ според Заповед No РД-01-733 от 27.08.2021 година на министъра на опазването на здравето “.

Основни сътрудници на форума са : ; ;

Събитието се организира с поддръжката на: ; ; ; ; ;

Медийни сътрудници на събитието са: ; ; ;  

Очаквайте в детайли отразяване на всички вести и значими тематики от форума и в " Мениджър Нюз "!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР