20-годишен работник на бензиностанция в Германия беше застрелян от клиент,

...
20-годишен работник на бензиностанция в Германия беше застрелян от клиент,
Коментари Харесай

Застреляха касиер, поискал от клиент да си сложи предпазна маска |

20-годишен служащ на бензиностанция в Германия беше убит от клиент, сърдит, че е помолен да си постави маска, до момента в който си купува бира, заяви Българска национална телевизия.

Убийството е осъществено в събота вечерта в провинция Рейнланд Пфалц и се счита за първото в страната, обвързвано с разпоредбите на държавното управление против ковид.

Конфликтът е зародил, когато касиерът-студент, споделил на клиента да си постави маска за лице, каквито са условията във всички магазини в Германия. След къс спор мъжът си тръгнал.

Около час и половина по-късно обвиненият се върнал, като този път бил с маска на лицето. Но до момента в който отивал към касата с бири в ръце, той свалил маската и влезнал в нов спор. След това извадил револвер и прострелял касиера в главата.

Заподозреният - 49-годишен немец, е отишъл на идващия ден до полицейския сектор, с цел да се съобщи, след което е задържан.

По време на разпита е декларирал пред полицията, че се усеща „ притиснат “ от ограниченията против ковид, които възприема като „ непрестанно възходящо нарушаване на правата му “ и не е виждал „ различен излаз “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР