18 ученици спечелиха медали от националния кръг на състезание Най-добър

...
18 ученици спечелиха медали от националния кръг на състезание Най-добър
Коментари Харесай

Министерство на образованието и науката обяви медалистите от състезанието „Най-добър млад строител“

18 възпитаници завоюваха медали от националния кръг на съревнование „ Най-добър млад строител “ , който се организира в София. В него участваха 16 тима , излъчени като първенци на районните кръгове.

В направление „ Мазилки, шпакловки и бояджийски работи “ преди всичко се класира Йордан Симеонов от Сливенска професионална гимназия по строителство и геодезия „ Арх. Георги Козаров “. Сребърен орден взе Полина Стоянова от ПГАСГ „ Арх. Камен Петков “ в Пловдив, бронзов – Димитър Качулски от ПГ строителство, архитектура и геодезия „ Васил Левски “ в Благоевград.

В дисциплинираност „ Облицовки и настилки “ първи стана Теодор Георгиев , Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „ Кольо Фичето “ в Ямбол, а втори – Тодор Асенов от Професионална гимназия по дървообработване и строителство „ Цар Иван Асен II “ в Хасково. На трето място се класира Виктория Стойкова от СГСАГ „ Христо Ботев “, София, която бе единственото момиче в дисциплината.

При направление „ Зидария “ златни медали взеха Габриела Тихева и Габриела Николова , които представляваха тима на Професионална гимназия по дървообработване и строителство „ Цар Иван Асен II “ в Хасково. Второто място бе за Даниел Ангелов и Карина Петрова от отбора на Професионална гимназия по техника и строителство „ Арх. Йордан Миланов “ в. Перник, а трето място за Иван Златев и Даниел Митев от тима на Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „ Кольо Фичето “ в Ямбол

В направление „ Сухо строителство “ преди всичко са Виктор Жечев и Габриел Мечкаров о т ПГАСГ „ Арх. Камен Петков “, Пловдив, сребърни медалисти станаха Андрей Токар и Денис Мехмед от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Васил Левски “ във Варна, а бронзови – Стоян Йовчев и Денис Тенев от Гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Лубор Байер “ в Стара Загора.

Домакин на надпреварата беше Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Христо Ботев “ . Класираните в челните места получиха грамоти, медали, купи обезпечени от МОН, връчени от шефа гимназията-домакин и награди и дарове от сътрудниците на надпреварата, които оценяваха учениците състезателите в стадиите на надпреварата и на националния кръг.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР