15-годишно момиче загина при инцидент с водни ски край Маями

...
15-годишно момиче загина при инцидент с водни ски край Маями
Коментари Харесай

15-годишна балерина загина при инцидент с водни ски

15-годишно момиче почина при случай с водни ски край Маями Бийч във Флорида, до момента в който чества рожден ден на собствен другар.

Ела Адлер се е придвижила с лодка във вътрешността във водите на Атлантика, след което, прикрепена към нея, е започала да кара водните ски. Изведнъж момичето се е преобърнало във водата и до момента в който чакало да бъде изтеглено, е било ударено от друга лодка.

Ела носела избавителна жилетка, само че пострадванията ѝ били прекомерно тежки и тя издъхнала. Свидетели оповестяват за огромно количество кръв във водата. А другата лодка избягала незабавно след съдбовния конфликт.

 Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент 8 мин. „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент  Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен 4 мин. Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен  Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан 3 мин. Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан  Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията? 3 мин. Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията?  Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума? 1 мин. Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума?  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент 8 мин. „ Избори 2 в 1: Гласът ти се чува “. Първи спор за 50-ия парламент  Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен 4 мин. Състоянието на немската стопанска система: Дюнерът към този момент не е толкоз наличен  Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан 3 мин. Частният „ Боинг “ с позлатени детайли на Тръмп е блъснал различен аероплан  Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията? 3 мин. Абитуриентските балове започнаха: За какво ще следи полицията?  Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума? 1 мин. Маскирани обраха автомивка: Каква е отмъкнатата сума?

След случая управляващите и фамилията на Ела предложили премия от 20 000 $ за установяването на индивида, който я е управлявал.

Във вторник следователите най-сетне съумели да открият лодката, която блъснала Ела. Собственикът ѝ е сътрудничил с управляващите, само че и досега към момента няма да арестуван.

Плавателният съд е конфискуван от чиновници на държавната организация Florida Fish and Wildlife (FWC). Според тях обаче не е ясно дали притежателят на лодката е знаел, че с нея е осъществено закононарушение.

„ Това е една трагична и необикновено голяма загуба. Правилата във водата са прекомерно хлабави. Няма задоволително правоприлагане, както и задоволително закони. Но когато доближат физически до някого, сигурно ще има наказателно гонене и задълбочено следствие “, разяснява Айра Лийсфийлд, която е юрист с повече от 30 години опит в морското право.

Смята се, че няколко гризача в началото са били пуснати в природата от търговец на екзотични домашни любимци

Лодката, блъснала момичето, е била с четири мотора, което приказва скоростта ѝ на напредване и конските ѝ сили.

Ела е внучка на посланика на Съединени американски щати в Белгия Майкъл Адлер и правнучка на оживели от Холокоста. Тя била буйна танцьорка, която взе участие в над 100 представления с балета на Маями Сити.

Тя е от хореографите, които обикалят света и описват с езика на тялото си за Йерусалим

„ С разрушено сърце се сбогуваме с нашата красива племенница Ела. Тя донесе толкоз доста наслада, смях и обич в живота ни. Обичам те, Ела Бела “, написа нейната вуйна в обществените мрежи.

„ Ти беше отнета от нас прекомерно рано. А светът беше ограбен от всички неща, които можеше да постигнеш. Ти постоянно ще бъдеш с нас и нашите другари, фамилията ни ще пази твоите сила и дух вечно “, написа бащата на Ела Матю в писмо до нея, прочетено на възпоменателната гала.

На нея са участвали стотици поданици на Маями.

Ганна Муромцева с роман за вярата и неумиращите фантазии

„ Ние от Miami City Ballet и Miami City Ballet School сме изцяло съкрушени от сърцераздирателната вест за този драматичен случай. Ела Адлър не беше просто обичана ученичка и превъзходна танцьорка, която красеше сцената ни в „ Лешникотрошачката “ на Джордж Баланчин. Тя беше неразделна част от нашето семейство с голям капацитет и послания към бъдещето. Нейната добрина, топлота и заразителна наслада бяха познати на всички. Дълбоко ще скърбим за загубата на Ела, само че ще пазим скъпите и скъпи мемоари, които имахме щастието да създадем с нея “, споделят от учебното заведение по балет на Ела.

От FWC показват, че макар че е реализиран забележителен прогрес, следствието остава отворено и към момента е нужна поддръжката на обществеността.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР