13-годишно момче от Франция, което е със синдром на дефицит

...
13-годишно момче от Франция, което е със синдром на дефицит
Коментари Харесай

„5 минути концентрация са трудни“: Как дете с дефицит на вниманието е най-младият стажант на Louis Vuitton

13-годишно момче от Франция, което е със синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност, стана най-младия стажант на фешън къща Louis Vuitton, откакто майка му разгласява негови скици в обществените мрежи.

Милан е основал няколко дизайна на маратонки, куфари и облекла в стила на обичаната си фешън къща, показва изданието La Libre.

Една от най-красивите българки направи премиера на българската фешън сцена и като дизайнер на марката Queen by NG

„ Можете ли да му позволите къс едноседмичен курс – да следи, или да ме насочите по какъв начин да се погрижа за гения му? На 14 декември има рожден ден. Моля, апелирам, апелирам “, написа майката на момчетото към фрагментите, които демонстрира в X.

„ Той също е доста добър в обработването на „ Фотошоп “, в работата с графични стратегии и възнамерява да постъпи в професионална бакалавърска степен, обвързвана с стилните специалности “, добавя още тя.

Луиз Одеса акцентира какъв брой доста желае да помогне за гения на сина си, както и че той няма да отиде в друга фешън къща, тъй като е обвързван посредством мощна пристрастеност с Louis Vuitton.

Снимка: Личен архив/X

Известната стилистка има вяра, че колкото и да си надарен, от време на време е нужна доза шанс, с цел да те виждат

Скиците на детето са препубликувани от локално френско издание, а оттова са попаднали и във фокуса на световноизвестните дизайнери.

От влиятелната фешън къща са били толкоз впечатлени от работата на Милан, че в действителност му оферират стаж и той стартира.

Снимка: Личен архив/X

„ След два дни там се усещах по-спокойно, в сравнение с в учебно заведение. Все едно бях попаднал в своя общественост. Магия е. За мен това е началото на живота “, споделя момчето.

За първи път вижда творенията на нашенката в шоурум, намиращ се в Париж

По време на стажа Милан основава нови скици, измежду които е и нов дизайн на куфарче в сходство с креативната визия на марката.

„ В учебно заведение той рядко може да се концентрира за повече от пет минути. До петгодишна възраст не не можеше да приказва. Имаше проблеми с преодоляването на страстите си. Трудно си намираше другари в учебно заведение. След това беше диагностициран със синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност “, споделя майката на детето.

Този синдром визира милиони хора по света, изключително в детска възраст. Сред главните признаци са неналичието на централизация и превъзбудено държание, само че също по този начин и тревога, и меланхолия.

Но заболяването носи и преимущества.

Най-успялата българка в интериорния дизайн Ирина Влади споделя персоналната си история в " Жените на България "

„ Милан от време на време може да рисува от шест до осем часа без отмора. Потапя се в личния си свят. Това му оказва помощ извънредно доста “, споделя Луиз Одеса пред „ Билд “.

Стажът за него в стилната къща към този момент е завършил, само че от Louis Vuitton декларират, че Милан може да им изпраща новите си планове, а те ще поддържат връзка с него, до момента в който е на учебно заведение. Остава и упованието, че един ден още веднъж ще се срещнат.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР