13-годишно момче от Флорида е обвинено в престъпление, след като

...
13-годишно момче от Флорида е обвинено в престъпление, след като
Коментари Харесай

Тийнейджър от Флорида, арестуван за предполагаемо насочване с лазер към хеликоптера на шерифа: „Той ослепява нашия пилот“

13-годишно момче от Флорида е упрекнато в закононарушение, откакто хипотетично е насочвало лазер в хеликоптер на шерифския отдел.

Офисът на шерифа на окръг Пинелас сподели, че хеликоптерът е бил в небето към 00:30 ч. в четвъртък в региона на 7-ма улица Северозапад и 11-то авеню в Ларго, когато зелено лазерно осветително устройство беше ориентирано към самолета.

Служителите в хеликоптера поддържаха образна видимост на обвинения и насочваха чиновниците на земята към местоположението на обвинения.

„ Стани и хванете някой за този благородник, той заслепява нашия водач ", се чува да споделя асистент в хеликоптера във видеото, оповестено от офиса на шерифа.

13-годишно момче от Флорида. е упрекнат в закононарушение за ориентиране на лазер към хеликоптер на службата на шерифа. (Офисът на шерифа на окръг Пинелас)

Видео от телесна камера по-късно демонстрира помощници на земята, които откриват младия младеж, който съгласно съобще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР