11-годишно е било детето, хванато да шофира в Първомай. Дядо

...
11-годишно е било детето, хванато да шофира в Първомай. Дядо
Коментари Харесай

11-годишно е детето хванато да шофира в Първомай! Агресивният му спътник – негов дядо

11-годишно е било детето, хванато да кара в Първомай. Дядо му е бил до него в колата, а откакто е спрян за инспекция се е нахвърлил с обиди и закани против служителите на реда.
Прочетете още
Инцидентът е от сряда по обяд.

 „ Автопатрул при рутинна инспекция засича автомобил, който е ръководен от малолетно лице. На предната седалка до водача е бил родственик на детето на забележима възраст към 55 години. Започва се инспекция на автомобила и на документите. Първоначално пълнолетното лице отхвърля да даде документите, само че в следствие ги дава “, сподели началникът на Охранителна полиция в РУ-Първомай Жельо Парушев пред БТВ.

Той изясни, че органите на реда са обяснили на мъжа, че е направил административно нарушаване, за което се планува административно наказване и дерегистрация на колата.

„ Лицето демонстрира експанзия, излиза от автомобила и стартира да дърпа документите от чиновниците на реда. Започва да заплашва чиновниците, че ще бъдат уволнени. Имало е опит за посегателство към единия чиновник, опитал се е да го удари “, добави Парушев.

Мъжът е застрашен със затвор до 5 години поради проявената експанзия към служители на реда,като това не е първото му закононарушение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР