Още три нови положителни проби за коронавирус са установени при

...
Още три нови положителни проби за коронавирус са установени при
Коментари Харесай

Още три нови положителни проби за коронавирус са установени в Доспат

Още три нови положителни проби за коронавирус са установени при работници в цеха в Доспат, съобщават от Регионалната здравна инспекция в Смолян.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9022
С тях позитивните за COVID-19 работници стават общо 51.

Предприятието в Доспат със заразените с коронавирус работници се затваря

Броят на заразените жители на Доспат се актуализира неколкократно днес от РЗИ- Смолян, след постъпване на резултати от изследването на всички над 220 работници в цеха, в който се изработват играчки за шоколадови яйца.

Днес бе решено предприятието в Доспат, в което бяха установени заразени с коронавирус работници да затвори временно, за да бъде ограничено разпространението на заразата.

В Доспат заседава Общинският кризисен щаб, на който ще бъдат гласувани нови противоепидемични мерки.

Предполага се, че заразата идва в Доспат от Сърница, заявиха от РЗИ- Смолян. В цеха в Доспат работят много жители от съседни села, включително и от Сърница, където бе регистрирано огнище на COVID-19.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9022  Руснаците прибягват до черен комизъм, с цел да издигнат настроението си по време на рецесията с ковид Руснаците прибягват до черен комизъм, с цел да издигнат настроението си по време на рецесията с ковид  Сърбия пред втора вълна? Сърбия пред втора вълна?  Д-р Симидчиев: Няма да има втори пик на Коронавирус - 19 в България Д-р Симидчиев: Няма да има втори пик на Коронавирус - 19 в България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР