Кръвопреливането води до благоприятното или напълното изчезване на вируса от

...
Кръвопреливането води до благоприятното или напълното изчезване на вируса от
Коментари Харесай

Хематолог: Преливането на кръв води до изчезването на COVID-19 от кръвообращението на пациента

Кръвопреливането води до благоприятното или напълното изчезване на вируса от кръвообращението на пациента. Това лечение е експерементално. Това заяви в ефира на БНТ хематологът д-р Иван Тонев по повод лечението на COVID-19 с преливането на кръв от оздравели пациенти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7096
" Бързият тест показва наличие на антитела, но не и че вируса е елиминиран. Трябва да се направи друг, за да се знае, че все още човекът не е болен и тогава, ако той реши - може да стане донор ", категоричен бе хематологът.

Български учени разработват хиперимунен серум за борба с COVID-19

" Прелива се замразена плазма ", поясни още той. По думите те винаги се съобразяват с желанието на донора. " Сутринта чух, че има четирима желаещи, но не мога да кажа дали това е така. Не съм сигурен дали има други кръвни продукти за лечението на това заболяване ", заяви още той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7096  30 души са се прибрали от Нидерландия в Хасковско 30 души са се прибрали от Нидерландия в Хасковско  Къде и какво възобновява работа в Европа от през днешния ден Къде и какво възобновява работа в Европа от през днешния ден  Китай оповестява за нови случаи на ковид Китай оповестява за нови случаи на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР