1. За първи път в историята от трибуната на парламента

...
1. За първи път в историята от трибуната на парламента
Коментари Харесай

Георги Марков: Правната нула Христо Иванов вкара България в институционална кома

1. За първи път в историята от трибуната на Народното събрание се твърди, че избрани български жители може да ИМАТ КОНСТИТУЦИОННО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА СТАНАТ ПРЕМИЕРИ.

Толкова може правната нула Христо Иванов.

2. За първи път в историята България ще има държавно управление, което няма пред кого да носи политическа отговорност.

3.  Шефовете на Сметната палата, Българска народна банка и омбудсмана бяха наречени от бащата на идиотските конституционни промени Христо Иванов - МЕНЮ .

4. Обикновено Народно събрание иззе функционалностите на Велико народно събрание и не зачете тълкувателно решение на Конституционния съд.

5.  Беше разстреляно и Велико народно събрание и Конституционен съд - с един соросоиден патрон на Христо Иванов два заека . Тежко оскърбление за основни институции.

6.  Конституционният съд си трае и не знае какво да прави . Бели полета щели да останат, в случай че анулира идиотщината на Христо Иванов, довела до оскъдна смяна на Конституцията, тъй като нормално Народно събрание не може да я прави.

Ами 2020 Конституционен съд обърна палачинката и промени тълкувателната си процедура. Някакъв Пенчев подмени мнение на Живко Сталев.

Прочее,  измененията на Христо Иванов са оскъдни и единствено Конституционен съд би трябвало да ги разгласи за такива и да възвърне остарялата конституционна уредба за служебно държавно управление .

7. Конституционният съд на България, за разлика от този на Германия, пусна машинното гласоподаване. Разписки контролни имало... Вижте ги тези разписки по делото на Ваня в съда, каква Ала-Бала са.

Не може да се върви на Евроизбори с машини, каквито в Европейски Съюз няма.

8.  Забраниха ни референдумите. Няма към този момент ГЛАС НАРОДЕН И БОЖИ.

Нарекоха стачниците " терористи ".

Тодор Живков даже направи референдум за неговата Конституция .

9. Отрекохме се от историята си. Гражданското общество бе сменени от Сорос Неправителствени организации.

Цензурата надмина Комунизма. Гражданите изгубиха конституционното си право на информация.

На националния празник посегнаха без да са чели чл.6 и чл.8 от Санстефанския кротичък контракт.

Благодарение на тези разпореждания турските войски напущат страната ни, а България след 500 години получи право на православно ръководство. Добре, че Бойко постави несъгласие.

10.  Разградиха страната. Арестуваха водача на опозицията, за тях това бе по-важно. И ето ти - мигранти и на Витошка .

Може ли да се оправим? Може, в случай че изгоним Сорос от България. Но няма да го създадем, по тази причина няма да се оправим. И Магнитски няма да хвърлим в Перловската река...

Може ли нещо да създадем въобще? Можем  да отменим машинното гласоподаване . Поне на 9 юни да няма ала-бала.

Долу ППДБ! Долу партизаните на Сорос!

Източник: Пик

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34056Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед37192Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед55478Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед43340Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед33844Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед548865Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178718Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136932Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122264Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92345Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков37897 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР