• Стратегическото партньорство между двете компании за пет години напред

...
• Стратегическото партньорство между двете компании за пет години напред
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк и Mastercard представиха първата си дигитална карта без пластика

• Стратегическото партньорство сред двете компании за пет години напред стартира под надслова „ Оставяме диря, а не въглероден отпечатък “

• Фокус върху ускоряването възстановяване на потребителско прекарване с новаторски цифров артикул

УниКредит Булбанк и Mastеrcard показаха първата цифрова карта, която няма потребност от пластика и която към този момент има над 3000 консуматори от стартирането ѝ на пазара при започване на месеца. Дигиталната дебитна карта е интернационална банкова карта, която обезпечава обезпечен и предпазен достъп до средствата на потребителя когато и да е в денонощието. 

Картата се издава и е без физическа пластика, с което двете компании и потребителите оказват помощ за опазването на околната среда. Спомага за намаляването на пластмасата, лимитира излъчванията, произлизащи от производството, пакетирането, превозването на физическите карти.

С Дигиталната дебитна карта потребителят печели време и улеснение, защото не е належащо да чака за нейното приемане и активиране, а и не се изисква посещаване в банков клон. След сполучливото привършване на поръчката, картата се издава и появява неотложно в приложението за мобилно банкиране - подготвена за потребление и без нужда от спомагателни дейности. Издаването на Дигиталната карта е без такси и може да бъде декларирана по нова или съществуваща сметка и да се употребява за мобилни разплащания, откакто се добави към някой от цифровите портфейли.  

„ Радвам се, че слагаме началото на партньорството ни с Mastercard точно с този новаторски артикул – напълно цифрова карта. Интересът, на който се радва картата единствено две седмици след стартирането ѝ на пазара, ни дава убеденост, че съдействието ни ще бъде сполучливо и ще даде спомагателен подтик на дигитализацията в областта на разплащанията, който към този момент следим “, сподели Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на УниКредит Булбанк. 

„ Дигиталната карта се употребява с всички функционалности, с които и обичайните пластики. С издадените над 3 хиляди карти към този момент са осъществени над 5 хиляди преводи – покупки, тегления и вноски на банкомат на обща стойност от 800 хиляди лв. “, изясни Борислав Генов, шеф Банкиране на дребно на УниКредит Булбанк. 

„ Този новаторски артикул въплъщава същността и целите на стратегическото партньорство сред Mastercard и УниКредит и нашия ангажимент да се възползваме от цялостния капацитет на технологиите в интерес на клиента и здравето на планетата. Световният блян на Mastercard да понижава нездравословните излъчвания през цифрови решения и артикули подсигурява на клиентите на банката, че ще са измежду първите, които употребяват най-съвременните цифрови прекарвания, най-голямата кибер сигурност и не оставят нездравословен отпечатък върху природата. ”, добави Ваня Манова, Мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово. 



Сред специфичните изгоди на продукта са още:

- Без такса за заплащане на артикули и услуги на ПОС или интернет

- Без месечна такса за обслужване на новооткрита цифрова разплащателна сметка, при съществуване на друга дейна сметка в проект „ Плюс “, „ Макс “ и „ Прайвит “

- Максимална отбрана с Автоматично абониране на картата за 3D Динамична ключова дума и приемане на вести в Булбанк Мобайл при потребление на картата.

Дигиталната дебитна карта на УниКредит Булбанк, в партньорство с Mastеrcard, ще даде на клиентите изключителни благоприятни условия за бързо и елементарно и предпазено банкиране.

Клиентите могат да заявят и получат неотложно Дигиталната карта през мобилното приложение. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР