Звучен македонски шамар от Рейкявик за България или как вицепрезидентът

...
Звучен македонски шамар от Рейкявик за България или как вицепрезидентът
Коментари Харесай

Николай Василев в „оПозиция“: Защо вицепрезидентът Йотова предизвика звучен македонски шамар от Рейкявик за България

Звучен македонски пестник от Рейкявик за България или по какъв начин вицепрезидентът Йотова стана мотив да бъдем наругани на международната сцена?

Удачен ли е методът на българските държавници и политици към Република Северна Македония и по какъв начин може да бъде преодоляна неистовата борба сред двете страни?

Как да си разбираем реверансът на служебния кабинет към Сърбия с откриването на почетно консулство в Благоевград и то на знаковата дата 19 май - денят на преврата от 1934 година, сбъднат не без съпричастността на кралска Югославия?

И още: ускорява ли се съветското въздействие у нас, откакто съветският дипломат се поклони пред руските монументи в София и Пловдив, охранявана от полицията?
Защо енергийният министър от служебния кабинет още веднъж заприказва за реанимирането плана АЕЦ " Белене ", а президентът поддържа присъединяване на Русия и Беларус в олимпийските игри следващата година?

Чуйте коментара на Николай Василев в предаването " оПозиция " с Горан Благоев на уеб страницата Faktor.bg в неделя, 21 май от 19.00 ч. Може да ни следите онлайн и във фейсбук-страницата и в ютюб-канала Faktorbg.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР