Звездата от Острова на любовта Лиъм Риърдън се завърна към

...
Звездата от Острова на любовта Лиъм Риърдън се завърна към
Коментари Харесай

Звездата от Острова на любовта се завръща към ежедневната си работа като зидар - с приятелка, която гордо ги аплодира

Звездата от Острова на любовта Лиъм Риърдън се завърна към ежедневната си работа като зидар - три години откакто откри популярност в хитовото шоу на ITV.

24-годишният уелсец беше участник в сантименталното риалити шоу на ITV2 през 2021 година, където той се влюби в 27-годишната Мили Корт и двамата завоюваха надпреварата. Сега, съвсем три години откогато откри популярност в риалити шоуто, Лиъм още веднъж работи като търговец - и наподобява, че Мили е повече от щастлива да играе ролята на негова мажоретка, до момента в който той се оправя с физическия труд.

Бившият покупател на фешън облекла Мили се обърна към TikTok тази седмица, с цел да разкрие, че е била пусната в микробуса на Лиъм, до момента в който той отиде на работа. Тя уведоми почитателите си, с цел да ги уведоми, че той е на открито, с цел да приключи някаква строителна работа - и изрази разочарованието си, че той е отвън нейното полезрение.

Влизайки в приложението за обществени медии, Мили показа клип на себе си вътре в микробуса на Лиъм, до момента в който носеше пухкаво палто и с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР