Звездата от Dancing On Ice Грег Ръдърфорд сподели още една

...
Звездата от Dancing On Ice Грег Ръдърфорд сподели още една
Коментари Харесай

Грег Ръдърфорд „не е в добро състояние“, докато споделя актуална информация за здравословното си състояние след страшна болница

Звездата от Dancing On Ice Грег Ръдърфорд показа още една настояща здравна информация след претърпяна агонизираща травма.

Спортът 37-годишната звезда разкри, че стомахът му „ не е добре “, откакто разкри, че към момента е „ доста болен “ и се усеща „ доста изтощен “, откакто странна травма означаваше, че той трябваше да се отдръпна от Dancing On Ice край в неделя. Грег беше заставен да хвърли кърпата единствено часове преди шоуто онлайн.

Той трябваше да взе участие с професионалния си сътрудник по кънки Ванеса Джеймс в опит да бъде коронясан за първенец през 2024 година, състезавайки се против Райън Томас, Адел Робъртс и Майлс Назер. Въпреки това, единствено часове преди финала, професионалният сътрудник на Грег по кънки Ванеса, 36, разгласява фотография в Instagram, обявявайки, че са на път за болничното заведение, откакто Грег беше ранен по време на подготовки.

Ванеса написа: „ За страдание Грег получи сериозна травма тази заран на подготовките и няма да може да играе довечера. На път сме към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР