Звездата на Тотнъм Хари Кейн коментира победата над Манчестър Сити

...
Звездата на Тотнъм Хари Кейн коментира победата над Манчестър Сити
Коментари Харесай

Хари Кейн се прицели в рекорда на Шиърър

Звездата на Тотнъм Хари Кейн разяснява успеха над Манчестър Сити (1:0), пристигнала с негов гол. Това беше попадение номер 200 за нападателя в Премиър лийг и той стана най-резултатният футболист на “шпорите ” в британския хайлайф. Кейн има общо 267 точни изстрела за отбора от Северен Лондон и усъвършенства върха на именития Джими Грийвс като топстрелец в историята на Тотнъм. 

“Играхме против един от най-хубавите тимове в лигата. Беше в действителност значим мач. Като нападател постоянно мечтаеш да надвит гол, тъй че вечерта се получи отлично. Но в този момент към този момент мисля за дуела с Лестър ”, сподели Кейн. 

“Първият ми гол за Тотнъм беше против Шамрок Роувърс. Това се случи от дълго време и надалеч от вкъщи. Сега съм тук след 267 гола и съм доста благополучен, че изпреварих Джими Грийвс - един от най-великите футболисти в историята ”, показа Кейн. 

“В началото на седмицата се видях с Алън Шиърър. Сигурен съм, че е гледал мач, само че не знам дали се радва или не. Чакат ме още доста голове. Шиърър сложи връх, който би трябвало да бъде усъвършенстван. Ще забележим дали ще съумея да го направя ”, добави британският национал. 

Шиърър е голмайстор номер 1 в историята на Премиър лийг с 260 попадения.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР