Знаете ли колко струват козунаците в една сладкарница в София?

...
Знаете ли колко струват козунаците в една сладкарница в София?
Коментари Харесай

Депутат от БСП скочи срещу безглутеновите козунаци на жената на Кирил Петков: 60 лева! Едно време за 40 лв. се взимаше половин агне!

Знаете ли какъв брой костват козунаците в една сладкарница в София? - 60 лв.. Така четох във вестника. Сега спорим за цената на един козунак, в една сладкарница, безглутенов козунак. Това сподели от парламентарната естрада депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски по време на разискването на великденските добавки за пенсионерите, съобщи кореспондент на " Фокус " . Предполагаме, че той засяга цената на козунаците в сладкарницата на дамата на Кирил Петков - Линда.

" Когато бяха 40 лв. можеше да се купи половин агне, а в този момент не може да се купи един козунак, безглутенов. Колеги, приканвам ви да осигурим на хората под линията на обществена беднотия - 100 лева, а на тези, които са над линията на беднотия - по един безглутенов козунак ", отсече Свиленски.

По-късно Народното събрание реши великденски добавки да има за пенсионерите под линията на беднотия. Те ще бъдат под формата на еднократна помощ от 100 лева
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР