Затварянето на Симеоновския лифт е резултат от бездействието на кмета

...
Затварянето на Симеоновския лифт е резултат от бездействието на кмета
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: Затварянето на Симеоновския лифт е резултат от бездействието на кмета на Столичната община

„ Затварянето на Симеоновския въжен превоз е резултат от бездействието на кмета на Столичната община. Промяната “ катастрофира на национално равнище, а на локално равнище е в цялостен блокаж! “, съобщи ръководителят на групата на ГЕРБ-СДС и заместник-председател на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев, съгласно който като кмет на София Васил Терзиев не е направил нищо.

Председателят на групата на ГЕРБ-СДС в СОС посочи, че договорът за приватизация се подписва през 2007 година и упрекна в неистина краткотрайния ръководител на СОС, който сподели, че срокът бил изминал.

„ Вярно е, че за „ Продължаваме промяната “ времето тече по-бързо. Проблемът е преди всичко в бездействието, на второ място в незнанието “, сподели той и добави, че София не може да има фейсбук кмет.

„ Трябваше да прочетат контракта, с цел да схванат по какъв начин да защитят софиянци. По време на ръководството на Фандъкова Симеоновският въжен превоз работеше. Резултатът от това безучастие на кмета е затварянето на Симеоновския въжен превоз “, означи Георгиев.

По думите му за пръв път нямаме нито едно работещо оборудване. „ Намираме се в 17-ата година на контракта “, разгласи той и добави, че договорът е за период от 25 години.

Георгиев прикани общината да подхожда с повече сдържаност и подозрителност, когато получи хвърчаща записка на британски език.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР