Засилен трафик се очаква днес и утре в цялата страна

...
Засилен трафик се очаква днес и утре в цялата страна
Коментари Харесай

От Пътна полиция обявиха мерките за трафика по празниците

Засилен трафик се чака през днешния ден и на следващия ден в цялата страна поради идните почивни дни. Близо 1 милион българи се чака да тръгнат на път за празниците. Въпреки че 2 май е работен ден доста хора са слели почивните дни към 1 май. От Пътна полиция дадоха брифинг, на който обясниха какви ограничения ще се вземат по празниците за естественото придвижване, написа Българска телеграфна агенция.

Граничният надзор ще бъде изработен за бързо прекосяване, говорено е с контролните органи на прилежащите страни. Ще се обезпечат в допълнение чиновници. На границите с Гърция и Румъния са дали обещание да няма неработещи гишета, с цел да се минава бързо.

Проверките по храмовете в страната са завършили. От отдел " Охранителна полиция " също провеждат спомагателни полицейски сили към храмовете, ЖП гари и така нататък

" Във връзка идните празници през последния месец на територията на цялата страна от ограничете за „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” и нашите структури бяха проведени инспекции на православните храмове, които с празника ще се струпват доста хора и местата за настаняване, хотели, хижи заведения за хранене. Данните са - 1870 инспекции за нормите за пожарна сигурност, от които 1473 на храмове и 398 на хотели. Целта е да се избегнат опасности обстановки за произшествия. На всички чиновници са дадени инструкции за ограничение на предпоставките за пожари ", сподели Комисар Георги Толин, Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”.

" Съветваме жителите да са доста деликатни когато посещават храмове, магазини и скупчване на хора. имуществото по тях - да отделят нужното внимание с цел да не бъде отнето. По отношение на жилищната сигурност на дома не е въпрос на Великден или Коледа отмора - значимо е е жилищата да са добре обезопасени, приказваме за вх. врата, механизми, дограма да се окае е проблем ", изясни контрольор Росен Белишки, " Криминална полиция " в ГДНП.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР