Заради големия интерес към концерта на Хаузер в Пловдив и

...
Заради големия интерес към концерта на Хаузер в Пловдив и
Коментари Харесай

Хърватският челист Степан Хаузер с два концерта на Античния театър в Пловдив

Заради огромния интерес към концерта на Хаузер в Пловдив и цялостното разпродаване на билетите за 15 юли, уредниците на събитието - Fest Team и Опера Пловдив, оповестиха втора дата - 14 юли, научи ДУМА от Деница Славова. За благополучие на българските почитатели, които не са съумели да си купят билети за първия концерт, програмата на атрактивния челист от Хърватия му разрешава да пристигна един ден по-рано, с цел да показа " Rebel with a Cello " два пъти у нас - на 14 и 15 юли. Мястото е Античният спектакъл в Пловдив, цените на билетите остават същите.
В две вълшебни вечери Античният спектакъл ще се трансформира в сцена на сетивен музикален театър на едната половина от дуета " 2Cellos " в неговото първо независимо турне " Rebel with a Cello " след раздялата с дуетната му половинка Лука Шулич.
Репертоарът за електризиращото чело зрелище на хърватския музикант включва композиции от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, доста динамичност на сцената и запазената марка за актьора - впечатляващо образно зрелище. Концертът е с триактна конструкция, която включва осъществявания от разнородни ретроритми до модерни световни денс части от новия солов албум на челиста - " The Player ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР