Запознати твърдят, че Галена Великова никога не би стигнала върха,

...
Запознати твърдят, че Галена Великова никога не би стигнала върха,
Коментари Харесай

Галена Великова развела гръцкия милионер Константинос Ханас

Запознати настояват, че Галена Великова в никакъв случай не би стигнала върха, на който се намира сега, в случай че не бил мъжът й. В танцовите среди у нас се шушука, че точно той бил индивидът, трансформирал я в звезда.

Съдийката от „ Денсинг Старс “, която е огромна звезда и в Гърция и има 10 школи по танци там и в Кипър, дължи цялата си кариера на индивида до нея, който бил неин началник, когато се срещнали за пръв път.

 

Великова била 21-годишна третокурсничка в компетентност „ Право “ в Бургас, когато отпътувала за Гърция, с цел да преподава танци. Слаба, гъвкава, с къдрава коса, на фона на тогавашните си колежки, не минава за хубавица, само че е извънредно чаровна, усмихната и доста умна. Партньорът й по танци по това време се счита за най-хубавия у нас, въпреки че през днешния ден към този момент съвсем никой не помни името му. Той е същинският гений в двойката, а тя настойчиво и неуморно се учи от него, до момента в който станат първенци на страната ни по латиноамерикански танци. Това се случва през далечната 1995 година Веднага, откакто взимат купата, отпътуват за Гърция и стартират да преподават в танцови школи.

 

До през днешния ден Галена споделя, че се е срещнала със брачна половинка си Константинос Хайна, който е много по-възрастен от нея около работата й като учителка по танци. По думите й, той е „ помагал “ на една от школите, в които работела. Запознати издават, че предприемачът в действителност е бил шеф на нашенката. Той обаче остава превзет от Галена и й предлага да се омъжи за него. После Великова сменя колегата си и с него съумява цели 5 пъти да завоюва шампионата на Гърция. Българинът, за който се твърди, че на процедура я е научил да танцува и я е завел в южната ни съседка, в никакъв случай не доближава такива триумфи.

 

„ Не са задоволителни единствено опциите, само че и това, че в този спорт някой би трябвало да те финансира и да ти развива качествата. Съпругът на Галена е в шоубизнеса и това, че е звезда, се дължи значително на него. Тези танци изискват съществени финанси – разноски за костюми, надпревари, пътувания, уроци при най-хубавите треньори в света, всичко би трябвало да се заплати ”, разясняват чудесно осведомени източници от спортните среди.

 

Те напомнят, че брачният партньор на българската звезда е бил фамилен, преди да я срещне. Галена споделя в своите изявленията, че Константинос е бил разграничен със брачната половинка си, когато се срещнали, само че съгласно осведомени това не дава отговор на истината.

Всъщност Великова съумява да го омае и стартира връзка с него още до момента в който той е с жена си – пухкава гъркиня, от която има дете. Днес двамата освен се радват на здрав брак, само че са и положителни бизнес сътрудници.

Съдружници са в не една и две компании, в това число такива, които оперират в България.

 

Галена и Константинос имат две дъщери. По гледище на гърка българката изчаква с години, преди да стане майка.

Тя твърди, че мъжът й държал първо да сбъдне фантазиите си и едвам по-късно да ражда деца. Понеже, когато въпреки всичко склонява да стане баща, Галена към този момент е на близо 40 години, тя ражда двете си деца през година и половина – допустимо най-краткия интервал сред две бременности, който може да си разреши.

 

Голямата й щерка се споделя Касиани. Кръстена е на свекървата, тъй като в Гърция доста се държало на наследяването на името – доста повече даже от България. Малката се споделя Зои. Звездата от „ Денсинг Старс " твърди, че не е амбициозна майка, само че и двете й деца се занимават с танци, както и с актьорство, волейбол, свирене на китара, езда всичко, което им е забавно.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР