Заподозрян е обвинен, след като полицай от магистрален патрул във

...
Заподозрян е обвинен, след като полицай от магистрален патрул във
Коментари Харесай

Мъж е обвинен в смъртта на полицай от магистрален патрул във Флорида, убит при катастрофа по време на изпълнение на задълженията си

Заподозрян е упрекнат, откакто служител на реда от магистрален патрул във Флорида и водач на полукамион починаха при злополука след гонене на междущатска автомагистрала 95 в петък.

Майкъл Антъни Адисън, на 30 години, от Лодърдейл край морето беше задържан за хипотетичното му присъединяване в гибелта на полицейския полицейски екип Закари Финк и водача на полукамиона който умря, до момента в който Адисън бягаше от органите на реда, оповестиха управляващите в събота.

Длъжностни лица споделят, че Финк е преследвал Адисън, който е карал Kia, откакто служители на реда несполучливо са се пробвали да го спрат за шофиране с превишена скорост.

Финк се е опитал да направи противоположен завой, с цел да го последва киа, откакто обвиненият направил противоположен завой и почнал да кара в неверна посока. По време на преследването Финк е блъснат от полукамион. И той, и водачът на камиона починаха при злополуката.

Полицаят Закари Финк приключи със 146-ия наборен клас през деке...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР