Започнато е разследване, след като се твърди, че Израел“ е

...
Започнато е разследване, след като се твърди, че Израел“ е
Коментари Харесай

Родното място на татко в Израел е „надраскано“ във формуляра за паспорт на бебето в Обединеното кралство, тъй като е започнало разследване

Започнато е следствие, откакто се твърди, че „ Израел “ е било надраскано във формуляр за паспорт на Обединеното кралство.

Семейство кандидатства за английски паспорт за тяхно малко дете, родено през август предходната година. Но откакто заявката е изпратено и то е върнато по пощата, се оповестява, че мястото на престояване на бащата, Израел, е било надраскано.

Обстоятелствата към случая не са известни, нито по какъв начин е името на страната заличен, само че управляващите го преглеждат. Изображението беше споделено от Кампанията против антисемитизма в обществените медии. Мястото на престояване на майката, също Израел, беше оставено непокътнато, до момента в който това на бащата не беше.

Говорител на вътрешното министерство сподели: „ Министърът на вътрешните работи изиска от чиновници незабавно да проверяват този въпрос и ще бъдат подхванати подобаващи дейности. Докато обстоятелствата и събитията се откриват, би трябвало да се повтори, че това държавно управление няма да толерира антисемитизма под каквато и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР