Започна ремонтът на 35-километровия път, който свързва Писанец, Ветово, Глоджево

...
Започна ремонтът на 35-километровия път, който свързва Писанец, Ветово, Глоджево
Коментари Харесай

Ремонтират пътя, който свързва Писанец, Ветово, Глоджево и Кубрат

Започна ремонтът на 35-километровия път, който свързва Писанец, Ветово, Глоджево и Кубрат, разгласи кметът на община Ветово доктор Мехмед Мехмед.

Отсечката е част от републиканската пътна мрежа и беше в извънредно неприятно положение.

След продължителни тригодишни преписки сред Община Ветово и Агенция „ Пътна инфраструктура “, две протестни съвещания на общинския съвет на самия път сред Писанец и Ветово и голям брой тъжби от жителите в региона най-сетне бяха отпуснати средства и стартира ремонтът на маршрута Писанец-Ветово-Глоджево-Кубрат. Общата дължина е 35 км, от които 2,5 км са на територията на Разградска област, само че също са включени в плана за рехабилитация.

„ По този метод към този момент се надявам Ветово да не е откъснат от другите обитаеми места, тъй като главният ни проблем беше, че входно-изходните артерии, тъй като са републикански пътища, бяха в окаяно положение. Този път е бил планиран и очакван за 5-тонни, най-много 10-тонни камиони. В момента се движат над 50 тона “, сподели кметът на Ветово доктор Мехмед Мехмед и добави, че по проект до края на есента ремонтът би трябвало да завърши.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР