Започна подборът на съдебни заседатели в процеса за корупция срещу

...
Започна подборът на съдебни заседатели в процеса за корупция срещу
Коментари Харесай

Започва процесът за корупция срещу топ американския сенатор Боб Менендес

Започна подборът на правосъдни заседатели в процеса за корупция против Боб Менендес, върховен сенатор от Съединените щати, който е упрекнат в приемане на подкупи в подмяна на редица услуги и в деяние като нерегистриран сътрудник на египетското държавно управление.

70-годишният Менендес е изправен пред 16 наказателни обвинявания и е съден дружно с двама предприемачи от Ню Джърси във федералния съд в Манхатън.

Менендес седна с юристите си в понеделник и слушаше по какъв начин арбитър Сидни Х. Щайн сподели на няколко десетки бъдещи правосъдни заседатели за обвиняванията.

Съдията им сподели, че „ настоящият американски сенатор от щата Ню Джърси “ е бил упрекнат в скрит план, в който се твърди, че „ се е съгласил да приема подкупи и е приемал подкупи “.

Съпругата на Менендес, Надин, също е упрекната, само че ще бъде съдена настрана. И четиримата обвинени се признаха за почтени.

През септември прокурорите упрекнаха Менендес и брачната половинка му, че са приели пари, златни кюлчета и кабриолет M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР